Nu reserveren

Bowlen

Stap in de wereld van plezier en competitie met een avondje bowlen bij ons! Of je nu een doorgewinterde pro bent of voor het eerst een bowlingbal vasthoudt, bij ons is er plezier voor iedereen. Strijd in teams of ga solo de uitdaging aan terwijl je de kegels omver werpt en je score omhoog schiet!

Wat krijg ik?

55, 85 of 110 minuten speeltijd

Schoenenverhuur inbegrepen

Waarom bij ons?

Geschikt voor alle leeftijden

Eenvoudig online reserveren

Flexibel annuleringsbeleid

Reserveer een baan

Reserveer nu voor een onvergetelijk avontuur! Mis het niet - beleef plezier en spanning met vrienden en familie. Boek vandaag nog en maak je klaar voor een geweldige dag! Kies uit 55 minuten, 85 minuten of 110 minuten speeltijd.

Tarief per baan

Maandag t/m donderdag

36,50

Vrijdag t/m zondag

39,50

Schoolvakanties

39,50

Speciale dagen

43,50

Kerstdagen

49,50
*Dit zijn de tarieven per baan voor een duur van 55 minuten. Let op: de zomervakantie wordt niet beschouwd als een schoolvakantie. Speciale dagen omvatten Valentijnsdag, Goede Vrijdag, Pasen (1e en 2e Paasdag), Koningsdag, Bevrijdingsdag, Moederdag, Hemelvaartsdag, Pinksteren (1e en 2e Pinksterdag), Vaderdag, 5 december, 24 december, 27 december, Oudjaarsdag en Nieuwjaarsdag. Maximaal 6 personen per baan. Meld u 15 minuten van tevoren bij de ontvangstbalie. Bij meer dan 5 minuten verzuim wordt de gereserveerde baan weggegeven
Reserveer direct
Nu reserveren

Reserveer direct

ActiviteitBowlen
Aantal4 personen
Datum14 June 2024
Check beschikbaarheid